Celebrity

Victoria Beckham thotë se David nuk i ka parë kurrë vetullat e saj të vërteta

Shkruar nga Anabel

15 Dhjetor 2023

Victoria Beckham thotë se David nuk i ka parë kurrë vetullat e

Ajo mund të jetë një ikonë e modës, por përtej trendeve absolute që përcjell në çdo dalje publike, Victoria Beckham njihet edhe për kujdesin ndaj bukurisë dhe make up-it në veçanti.

49-vjeçarja foli për dashurinë e saj për të bukurën gjatë një interviste për kopertinën e Allure, ku Victoria tregon se është e fiksuar me vetullat dhe krijimin e pamjes së tyre perfekte.

Victoria Beckham thotë se David nuk i ka parë kurrë vetullat e

Ajo shpjegoi se nuk del kurrë nga shtëpia pa lapsin që e ndihmon të krijojë vetullën e plotë dhe me formën perfekte.

Victoria Beckham thotë se David nuk i ka parë kurrë vetullat e

“Bashkëshorti im nuk më ka parë kurrë pa vetullat e mia të plota dhe të mbushura me laps,” tha Victoria për David Beckham. "Grimi është fiksimi im.”

Ok, Viktoria. Qartë.


Burimi: US Weekly