Parfume

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë të paharrueshme

Shkruar nga Anabel

15 Dhjetor 2023

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë
PHOTO: @EGGCANVAS

Ti e di që parfumet krijojnë një ‘vibe’ të caktuar dhe ngjallin 1001 emocione. Nëse je në mëdyshje se ç’të zgjedhësh dhe ç’të provosh, ne kemi një listë për ty, e cila përfshin parfume seksi, të freskët, me aromë florale, apo paksa pikante.

Off-White Solution No.3

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Byredo Mumbai Noise 

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Byredo Mixed Emotions

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Maison Margiela Replica Jazz Club

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Maison Margiela Replica By the Fireplace

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Celuí Fragrance

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Le Labo Thé Noir 29

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Diptyque Orphéon

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Frédéric Malle Portrait of a Lady

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Dedcool Fragrance

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Kilian Rolling in Love

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Ellis Brooklyn Super Amber

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Tory Burch Cosmic Wood

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Tom Ford Tobacco Vanille

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Prada Amber

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Aerin Cedar Violet

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Maison Louis Marie No.04 Bois de Balincourt

Disa parfume që do të të bëjnë të mbash aromë

Artikuj të sugjeruar: