Anabel Picks

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të dukesh yll në dimër

Shkruar nga Anabel

12 Dhjetor 2023

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: @ANOUKYVE

Këtë dimër, ngjyrat e këpucëve janë paksa të papritura dhe vibrante, ndaj lexo më poshtë, që të frymëzohesh për kombinimet e ardhshme.

E kuqe

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: ARKIS VIA GETTY IMAGES

Baby blue

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: COURTESY OF FENDI

Gri

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: LOUIS VUITTON VIA LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

Kafe

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: FERRAGAMO VIA GETTY IMAGES

E gjelbër

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: COURTESY OF GUCCI

Argjend

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: COURTESY OF GUCCI

Ar

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: BOTTEGA VENETA VIA LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

E bardhë

8 ngjyra këpucësh që do të të bëjnë të
PHOTO: CARVEN VIA GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: