Anabel Picks

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Shkruar nga Anabel

11 Dhjetor 2023

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide
Inga Seliverstova/Pexels

Ca ditë na ndajnë nga fundi i këtij viti dhe siç e do zakoni, duhet festuar ashtu siç i ka hije. Që të dukesh yll në darkën e Krishtlindjes me kolegët, familjarët e partnerit, por edhe për qejfin tënd, ja ku i ke ca ide:

Rrëzëllitëse

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Kafe me xixa

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Saten dhe elegante

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Kuadrate dhe ngjyra që bien në sy

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Jeshile Krishtlindjeje

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Pupla

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

E zeza elegante

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Blu që guxon

Do të dukesh ekstra gjatë festave? Ja ku i ke ca ide

Artikuj të sugjeruar: