Style Tips

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë këmbët e ngrohta gjatë dimrit

Shkruar nga Anabel

10 Dhjetor 2023

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

Nëse nuk jetoni në një vend të ngrohtë, me siguri që për gjysmën e vitit ju kërkoni çorape më të trasha dhe të plota se zakonisht.

Në vend që të blini 50 palë të tilla, më mirë zgjidhni modelet më të trasha që ju garantojnë këmbë të ngrohta poshtë çizmeve të dëborës, për të qëndruar në shtëpi, të veshura me atletet që shkoni në palestër etj, në mënyrë që gishtat e këmbës të jenë komode dhe të ngrohta pavarësisht se çfarë jeni duke bërë.

Modelet janë të shumta, por kemi përzgjedhur 10+ çorapet më të lezetshme që mund t’i vishni me shapka në shtëpi ose t’i kombinoni me një veshje elegante gjatë muajve të ftohtë të dimrit.

#1

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#2

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#3

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#4

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#5

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#5

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#6

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#7

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#8

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#9

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#10

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

#11

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë

 

10+ modele çorapesh për gocat që duan t’i kenë


Burimi: Cosmpolitan