Celebrity

Kim Kardashian shfaqet ‘ujë e sapun’ në Instagram

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2023

Kim Kardashian shfaqet ‘ujë e sapun’ në Instagram

Po ju, a u habitët nga fotot e fundit të Kim-it në Instagram? Kush do ta kishte menduar që ylli i familjes Kardashians do të shfaqej totalisht pa make up dhe me një lëkurë “ujë dhe sapun”?

Manjatja e bukurisë publikoi një seri me foto, me qëllimin për të promovuar linjën e saj për kujdesin ndaj lëkurës (ha ha sigurisht), teksa dukej me pamje natyrale dhe fare pa grim.

Kim Kardashian shfaqet ‘ujë e sapun’ në Instagram

Si e tillë, të gjithë mund të kenë një vështrim më nga afër të strukturës natyrale të lëkurës, me pore të mëdha dhe të hapura.

Kim Kardashian shfaqet ‘ujë e sapun’ në Instagram

Pra, Kim nuk ka frikë të tregojë dhe normalizojë poret e saj. Nëse ju jeni një prej atyre vajzave që jeni përpjekur për shumë vite që t’i fshihni poret, ky është një moment për ta dashur edhe më shumë lëkurën tuaj.


Burimi: Elle