Style Tips

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

Shkruar nga Anabel

7 Dhjetor 2023

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

Të zgjedhësh se çfarë duhet të veshësh në avion është po aq e vështirë sa të vendosësh se çfarë duhet të fusësh në valixhe. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për udhëtime të gjata, me tranzit në qytete të ndryshme apo udhëtim i shkurtër, sërish qëndrimi për disa orë ulur në avion nuk bëhet komod nëse nuk keni këpucët e duhur.

Nuk po themi që të vishni këpucët që mbani në shtëpi, por në vend të kësaj mund të zgjidhni modele të sheshta dhe funksionale, kryesisht atlete që e bëjnë të thjeshtë vrapin nëpër aeroporte, për të gjetur portën e hyrjes apo daljes, teksa do u duhet të shkelni në terrene të ndryshme, si dysheme pllake, të lëmuar që rrëshket, qilim etj.

Pavarësisht veshjes që do të mbani në trup, të paktën zgjidhni që këmbët t’i keni komode dhe të ndiheni rehat në çdo hap që do të hidhni nëpër aeroporte, për t’i kursyer kësisoj vetes ndonjë incident të mundshëm.

Nuk ka rëndësi nëse jeni udhëtar me përvojë që preferon këpucët më të bukura në gardërobë për çdo eksperiencë në avion ose e keni thjesht fluturimin e parë, ne sjellim për ju 10+ modelet e këpucëve më të përshtatshme që mund t’i vishni në udhëtimin e radhës.

#1

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#2

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#3

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#4

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#5

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#6

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#7

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#8

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#9

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#10

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion

#11

10+ modelet e këpucëve që ju duhen kur udhëtoni me avion


Burimi: Instyle