Anabel Picks

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua të duken yll

Shkruar nga Anabel

6 Dhjetor 2023

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @DAWN.TAN

Dimri është sezoni i çizmeve dhe po, janë kryefjala e kësaj stine. Gocat më me stil po veshin këto 6 modele që thjesht duken nam!

Me shkëlqim

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @ANOUKYVE

Biker

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @CAMILLECHARRIERE

Gold

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @SMYTHSISTERS

Kauboj

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @RAEANNLANGAS

Bezhë

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @COCOBASSEY

Me takë të trashë

6 modelet e çizmeve që do t’i bëjnë veshjet e tua
PHOTO: @CAMILLECHARRIERE

Artikuj të sugjeruar: