Nuse

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që duhet t’u thuash ‘PO’

Shkruar nga Anabel

1 Dhjetor 2023

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që

Thuhet shpesh se e vetmja gjë më e vështirë se të gjesh një partner për t'u martuar është të gjesh fustanin perfekt me të cilin do të ngjitesh në altar. Nëse në rastin e parë bëhet e vështirë për shkak se nuk keni qëlluar në shenjë me njeriun e zemrës, e dyta ndodh se mundësitë janë të pafundme, ndaj edhe zgjedhja e duhur bëhet më e vështirë.

Tendenca e fustaneve të nusërisë po zgjerohet përtej dantellave dhe tylit klasik dhe shkon në detaje perlash, puplash, fjongosh etj.

Një “det” mundësish për zgjedhjen e bardhë, sipas tendencave që do të bëjnë namin vitin e ardhshëm.

Nëse e ka ndarë mendjen të jesh nuse në 2024, ja disa ide për ty:

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që

#1 Doreza të vërteta

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#2 “Lidhu” me një fjongo

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#3 Stil & skaje

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#4 Mëngë të fryra

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#5 Xhaketa dhe kostume

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#6 Vajza me lule

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#7 Pupla & pupla

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#8 Dekolte dantelle

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#9 Nuanca si karamele

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#10 Vajza me perla

Nëse do të jesh nuse në 2024-ën, ja 10+ fustanet që
#11 Struktura me palosje 
 
Burimi: Bustle