Celebrity

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve të tjerë të familjes mbretërore

Shkruar nga Anabel

1 Dhjetor 2023

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

E kuqe vishnje, motive tartan (kuadrate) dhe një stil mjaftueshëm për të shkëlqyer në çdo dalje publike ose aktivitet festiv që ka si protagonist familjen mbretërore. Fakti që jo të gjithë kanë një ftesë të posaçme për të pirë një gllënjkë shampanjë në Buckingham Palace nuk do të thotë që nuk mund të mahniteni me stilin festiv të veshjeve në familjen mbretërore të Anglisë. Njëherësh, edhe me rregullat e stilit që nuk mund të thyhen në rastet e Krishtlindjeve apo Vitit të Ri:

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#1 Pallto e plotë dhe e gjatë për t’u veshur gjatë festave

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#2 Mos e nënvlerësoni shkëlqimin që vjen nga një spilë

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#3 Pulovër festive

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#4 Fjongot si detaj stili

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#5 Përtej paletës tradicionale të ngjyrave festive, si e kuqja dhe jeshilja 

6 rregullat e veshjeve festive sipas Kate, Meghan dhe anëtarëve

#6 Kur ke dyshime, zgjidh thjesht motivet tartan


Burimi: Pure Wow