Muzika

10 albumet, këngët dhe artistët më të dëgjuar në Spotify për vitin 2023

Shkruar nga Anabel

30 Nëntor 2023

10 albumet, këngët dhe artistët më të dëgjuar

Spotify publikoi listën me albumet, këngët dhe artistët që kanë korrur më shumë sukses në platformë gjatë vitit 2023.

Artistët më të dëgjuar

1. Taylor Swift
2. Bad Bunny
3. The Weeknd
4. Drake
5. Plum weight
6. Feid
7. Travis Scott
8.SZA
9. KAROL G
10. Lana Del Rey

Albumet më të dëgjuar

1. “A Verano Sin Ti” Of Bad Bunny
2. “Midnights” Of Taylor Swift
3. “SOS” Of SZA
4. “Starboy” Of The Weeknd
5. “MAÑANA WILL BE GOOD” Of KAROL G
6. “One Thing At A Time” Of Morgan Wallen
7.“Lover” Of Taylor Swift
8.“HEROES & VILLAINS” Of Metro Boomin
9. GENESIS” Of Plum weight
10. “Harry’s House” Of Harry Styles

Këngët më të dëgjuara

1. “Flowers” Of Miley Cyrus
2.“Kill Bill” Of SZA
3.“As It Was” Of Harry Styles
4.“Seven (feat. Latto) (Explicit Ver.)” Of Jung Kook
5.“Ella Baila Alone” Of Eslabon Armado
6.“Cruel Summer” Of Taylor Swift
7.“Creepin’ (with The Weeknd & 21 Savage)” Of Metro Boomin
8.“CalmDown (with Selena Gomez)” Of Row
9.“Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” Of Bizarrap
10. “Anti-Hero” Of Taylor Swift