Make-Up

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet ‘90

Shkruar nga Anabel

29 Nëntor 2023

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet

Make up i ftohtë, çuditërisht i thjeshtë dhe ne jemi gati të flasim për trendet e viteve 1990. Profesionistët e fushës e konsiderojnë si një dekadë kontradiktash dhe përplasjesh në shumë aspekte të shoqërisë, por në atë të grimit gjithçka e kishte fokusin te minimalizmi për të krijuar një bukuri realisht të habitshme.

Me ringjalljen e trendeve të viteve ’90, lëvizjet në botën e make up-it janë bërë edhe më të pranueshme, por njëherësh edhe më moderne se kurrë.

Lëkurë mat dhe pa shkëlqim, rimel i lehtë, grim nude dhe tone të buta, buzëkuqe në nuanca të mbyllura, ja disa nga tendencat e make up-it chic që ju rikthejnë pas në kohë.

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet

#1 Shkëlqim argjendi

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#2 Hije kakaoje

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#3 Rozë & blu

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#4 Kontur i thellë për buzët

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#5 More is more  

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#6 Shkëlqim gotik

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#7 Make up latte (qumësht)

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#8 Retro & hije blu

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#9 Nuancë e kuqe e theksuar për buzët

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#10 Hije e thellë kafe

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#11 Nude & nude

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#12 Vetulla të zbardhura

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#13 E kuqe e errët në vjollcë për buzët

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#14 Buzë mat

15 ide grimi chic që do t’ju rikthejnë pas në vitet
#15 Ngjyrë bronz për sytë