Fashion News

Njerëzit u shokuan nga çizmet e reja të Louis Vuitton o.O

Shkruar nga Anabel

29 Nëntor 2023

Njerëzit u shokuan nga çizmet e reja të Louis Vuitton o.O

Viti po mbaron, por surprizat nuk kanë fund. Louis Vuitton prezantoi një model të ri çizmesh që është një hap mbi të tjerët.

Dizajni i ri duket si një iluzion optik për këmbët e njeriut. Siç mund ta shihni, çizmet janë të krijuara për t’u dukur si këmbët e dikujt që ka veshur një palë këpucë të zeza me takë + çorape të bardha.

Njerëzit u shokuan nga çizmet e reja të Louis Vuitton o.O

Çizmet vijnë në dy gjatësi dhe në dy tone të ndryshme lëkure.

Njerëzit u shokuan nga çizmet e reja të Louis Vuitton o.O

Sipas LV, çizmet janë “pikturuar me dorë për të krijuar iluzionin e një çorapeje të veshur brenda një këpuce të zezë”.

“Kur s’ke më ide, përfundon kështu” shkroi dikush. “Pra, askush nuk mendoi se këto çizme duken si këmbë proteze?!” pyeti një tjetër.

Njerëzit u shokuan nga çizmet e reja të Louis Vuitton o.O

A do të paguanit për të veshur "këmbë false"?