Celebrity

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për çizmet seksi

Shkruar nga Anabel

27 Nëntor 2023

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

Formula e modës dhe tendencave ndryshon sipas stinëve, por një rregull gati i pashkruar në çështjet e stilit është fakti që gratë zgjedhin çizmet deri te gjuri në vend të takave, sidomos në prag të dimrit.

Prova për këtë vjen edhe nga Amal Clooney dhe Gigi Hadid, të cilat zgjodhën thuajse të njëjtin model çizmesh për hapa komod dhe trendy: çizme të zeza lëkure me gjatësi deri te gjuri.

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

Taylor Swift dhe Dakota Johnson duket se kanë “përqafuar” të njëjtën tendencë në disa nga daljet e tyre të fundit publike.

Ne ju propozojmë gjashtë modelet që i afrohen stilit të gocave të njohura, e që janë formula e duhur e stilit dhe të ndjerit seksi në çdo hap tuajin.

#1

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

#2

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

#3

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

#4


 Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

#5

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për

#6

Amal Clooney dhe Gigi Hadid janë në një mendje për


Burimi: Instyle