Astro Fun

Këto meme e tregojnë fiks se si është një Shigjetar

Shkruar nga Anabel

27 Nëntor 2023

Këto meme e tregojnë fiks se si është një Shigjetar

Shigjetari me gjithë lirinë dhe dëshirën për të bërë si do vetë, është një shenjë paksa më e ndërlikuar se ç’ta pret mendjen. Meqë e kemi shpjeguar gjerë e gjatë, tani po ta tregojmë edhe me meme se si është realisht një Shigjetar.

Shigjetari ka shumë dashuri për njerëzit që e kuptojnë që ndonjëherë thjesht s'ka energji të flasë!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sagittarius.sensibility

Shigjetari thjesht të bën dalje, mos prit as shpjegim, asgjë!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sagittarius Memes (@sagittariuslogy)

Shigjetari: "Më mirë mbytem me fjalët e mia se sa të kërkoj ndihmë"

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sagittarius Memes (@saggittarius_bitches)

Problemet me besimin: Në nivelin më të lartë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sagittarius.sensibility

Një ditë poston 100 meme, një ditë thjesht zhduket

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fatima Scranton (@sagittariiusly)

Gjuha e dashurisë është të të bullizojë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by drunkstrology (@drunkstrology)

Një sherr me një person që thjesht s'merr vesh

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by saggitarius 4life (@_saggitarius.memes_)

Mundohu ta marrësh vesh historinë mes të qeshurave histerike

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by saggitarius 4life (@_saggitarius.memes_)

Artikuj të sugjeruar: