Kinema & TV

Leo DiCaprio ka këtë dëshirë para se të mbushë 50 vjeç dhe ne shpresojmë që t’i realizohet

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2023

Leo DiCaprio ka këtë dëshirë para se të mbushë 50
Getty

Leonardo DiCaprio ka një dëshirë para se të fryjë qirinjtë me një "5" dhe një "0" mbi tortë. Ai do që të luajë edhe në një film tjetër dhe ne urojmë që dëshira të realizohet, se vdesim ta shohim në kinema! (Domethënë, shkëlqeu në “Killers of the Flower Moon”).

Leo DiCaprio ka këtë dëshirë para se të mbushë 50

Në një intervistë për Good Morning America, aktori që ka fituar dhe çmimin Oscar, tha se do që ta përmbushë edhe këtë synim, para se të shkojë 50 vjeç.

“E di çfarë (dua)? Thjesht një film tjetër. Një film tjetër”, tha aktori, duke treguar se është gati të rikthehet në kinema.

Leo DiCaprio ka këtë dëshirë para se të mbushë 50

Për ju që s’e besoni, Leo është 49 vjeç. Chris Connelly, moderator, e pyeti: “Je 49 vjeç! Si ndodhi?” dhe Leo ia ktheu duke qeshur: “S’e kam idenë” dhe me thënë të drejtën, as ne s’po e marrim vesh se si po ikim vitet.

Artikuj të sugjeruar: