Social Buzz

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për festa/ditëlindje *.*

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2023

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për 

Të gjesh një dhuratë ideale për gocat dhe gratë është e vështirë, ndaj ja ku e ke një listë që do të të ndihmojë:

Një buqetë me lule është përherë ideale

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për

Parfumin e preferuar

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për

Një çantë që do ta ketë përjetë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViaAnabel Luxury Store (@viaanabel_al)

Një set për përkujdesin e lëkurës

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për

Një buzëkuq me ngjyrën që i shkon

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për

Një palë atlete Gucci

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViaAnabel Luxury Store (@viaanabel_al)

Një shall që do e mbajë aq ngrohtë sa përqafimi yt

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViaAnabel Luxury Store (@viaanabel_al)

Pizhama saten

Disa ide se ç’t’u dhurosh gocave dhe grave për

Një palë syze, sepse dielli njësoj të vret sytë edhe në dimër

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViaAnabel Luxury Store (@viaanabel_al)

Artikuj të sugjeruar: