Moda

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super elegante në dimër

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2023

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super

Tani që temperaturat kanë rënë, prioritet kanë rehatia dhe ngrohtësia, por pa harruar edhe palltot stylish. Ne kemi zbuluar pallton që të duhet në këtë dimër dhe është pikërisht në ngjyrë kafe. Ja ku i ke disa modele dhe kombinime:

Pallto kafe, pantallona lëkure dhe bluzë e zezë

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: @ANOUKYVE

Një pallto e gjatë që e vesh me gjithçka

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: GOTHAM/GC IMAGES
Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: @MONIKH

Një pallto të shkurtër, minifund dhe bluzë

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN/GC IMAGES

Fund i gjatë, bluzë transparente dhe pallto lëkure

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN/GC IMAGES
Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: @ROSIEHW

Pallto lëkure dhe fustan saten

Të duhet vetëm një pallto kafe që të dukesh super
PHOTO: @STYLEIDEALIST

Artikuj të sugjeruar: