Out and About

Mos prisni fundin e vitit për të reflektuar! Me këto këshilla arrini në tjetër nivel!

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2023

Mos prisni fundin e vitit për të reflektuar! Me këto

1- Merrni pak pushim nga rrjetet sociale

E dimë që për shumë nga ju rrjetet sociale përkthehen në të ardhura dhe askush s’po ju kërkon të hiqni dorë nga fitimet tuaja. Ideja është të reduktoni kohën që ju shpërdoroni duke u marrë më informacione që nuk do t’ju duhen kurrë! Mendoni sa gjëra të vlefshme mund të bëni gjatë kohës që kaloni në Instagramin e dikujt që as nuk e njihni!

Mos prisni fundin e vitit për të reflektuar! Me këto

2 - Përpiquni të udhëtoni

Udhëtimi është një lloj eksperience që jo vetëm të ndihmon të krijosh kujtime, por të sjell gëzim dhe zgjeron perspektivën tuaj. Për disa kohë gjatë pandemisë e pamë se çfarë ndikimesh pati tek të gjithë ne mungesa e udhëtimeve. Tani që shoqëria globale po ndërvepron sërish, nëse keni disa kursime, organizoni një udhëtim! Zgjidhni një vend që s’e keni parë kurrë dhe sigurohuni të kaloni sa më pak kohë pa telefon. Shijoni vendin, kulturën dhe momentet që keni mundësinë të kaloni.

3 - Merruni me një hobi të ri

Nëse për momentin financat nuk jua lejojnë të bëni një udhëtim, merruni me diçka që ju pëlqen ta bëni. Ka shumë gjëra që mund t’i mësoni me pak fare para.

Mos prisni fundin e vitit për të reflektuar! Me këto

4 - Përqafoni zgjedhjet e reja alternative në rutinën tuaj

Nëse je një duhanpirës dhe do të vazhdonit të konsumonit duhan, është momenti që të hiqni dorë nga duhanpirja tradicionale dhe të zgjidhni pajisjen me ngrohje IQOS ILUMA- fjalën e fundit të inovacionit në alternativat pa tym!

Ky është një artikull promocional dhe ekskluziv për Anabel.al.