Red Carpet

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2023

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Ndryshe nga herët e tjera, pak yje ishin të pranishëm në Billboard Music Awards dhe në vend të kësaj, disa këngëtarë u shfaqën në distancë.

Fansat në rrjetet sociale nuk ishin të lumtur për formatin e ri, por kjo nuk i pengoi këngëtaret Mariah Carey, Karol G dhe Bebe Rexha të shfaqeshin në tapetin e kuq.

Shihni më poshtë disa nga pamjet në tapetin e kuq (më saktë të zi*):

Mariah Carey

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Tate McRae 

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Bebe Rexha

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Mike Tyson

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

Karol G 

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023

NewJeans

Tapeti i kuq i Billboard Music Awards 2023