Street Style

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të këtij sezoni

Shkruar nga Anabel

19 Nëntor 2023

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

Shtëpitë më të mëdha të modës, konfirmojnë të kuqen dhe nuancën e vishnjes si ngjyrën IN të vitit 2024. Por, moda gjithnjë i paraprin kohës dhe e kuqja bëhet kështu ngjyra perfekte për këpucët e sezonit vjeshtë-dimër 2023/2024.

E pranishme te këpucët me pak takë, mokasinët, çizmet apo modelet me majë të hollë është e pamundur që e kuqja të mos dominojnë në këto modele sepse është nuancë kaq argëtuese, elegante dhe e ndritshme.

Këpucët e kuqe marrin menjëherë vëmendje dhe biem të gjithë dakord për këtë! Ja gjashtë modelet dhe kombinimet që mund t’i kopjoni që tani:

#1

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

#2

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

#3

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

#4

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

#5

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

#6

6 mënyrat yll si t’i kombinoni këpucët trend të

Burimi: Harper’s Bazaar