Udhetim

Emigrantët listojnë qytetet europiane më të mira për të jetuar

Shkruar nga Anabel

17 Nëntor 2023

Emigrantët listojnë qytetet europiane më të mira për

Qytetet spanjolle kryesojnë listën për qytetet më të mira europiane për të jetuar.

Çdo vit, InterNations, një komunitet global për njerëzit që jetojnë dhe punojnë jashtë vendit, kryen një sondazh i cili është një burim i shkëlqyer për njerëzit që kërkojnë të lëvizin në një shtet tjetër.

InterNations ka pyetur mbi 12,000 emigrantë rreth lehtësisë së lëvizjes në një vend tjetër, punës dhe aktiviteteve të kohës së lirë në 49 qytete anembanë botës.

Málaga u votua si qyteti më i mirë në Europë dhe në botë për emigrantët në vitin 2023. Vendas miqësorë, jetesë e përballueshme dhe cilësi e shkëlqyer jetese - Málaga duket se i ka të gjitha.

Emigrantët listojnë qytetet europiane më të mira për

Lista me 10 qytetet më të mira për të jetuar në nivel global:

1. Malaga, Spanjë
2. Alicante, Spanjë
3. Valencia, Spanjë
4. Ras Al Khaimah, Emiratet e Bashkuara Arabe
5. Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe
6. Madrid, Spanjë
7. Mexico, Meksikë
8. Kuala Lumpur, Malajzi
9. Bangkok, Tajlandë
10. Muscat, Oman