Style Tips

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni gjithmonë

Shkruar nga Anabel

16 Nëntor 2023

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

Të gjithanshme, praktike dhe të lehta, pardesytë janë një #must. Ato do i shihni pothuajse në çdo situatë, në çdo stinë. E të mendoni që me uljen e temperaturave dhe dimrin te dera, stilistët thonë se nuk ka artikull më të mirë për të investuar se sa pardesytë.

Pardesyja është parë gjithnjë si tregues i stilit të mirë për më shumë se një shekull, sepse e veshur mbi gjithçka nga xhinset te fustanet e mbrëmjes, funksionaliteti i saj përkthehet në një kombinim pa shumë mundim.

Këtë sezon, stilistët thonë se duhet të tregoheni të zgjuar nëse blini një pardesy: investoni në diçka që ka jetëgjatësi, pra mos kini frikë nga “kthesat” delikate të sezonit apo detajet në to. Materialet e lëkurës apo modelet e bukura të satenit dhe tylit, ja ku janë 10+ pardesytë më të mira për një trend pa kohë.

#1


 10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#2

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#3

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#4

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#5

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#6

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#7

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#9

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#10

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#11

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

#12

10+ pardesytë që mund t’i blini tani dhe t’i vishni

Burimi: Harper’s Bazaar