Out and About

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Shkruar nga Anabel

11 Nëntor 2023

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Nuk e dimë nëse e njihni, por Frobolous organizoi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave një mbremje mode dhe stili. Stilistët më të mirë vendas prezantuan koleksionet e tyre të reja Vjeshtë/Dimër 2023 në një sfilatë të parë të këtij lloji të quajtur "Couture Awakening".

Anabel ka arritur të siguroje disa nga fotot e sfilatës.

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Çfarë është Frobolous?

Frabolous eshte shtëpia per marka dhe atelie me etiketa private që identifikohen nga një stil unik. Një galeri e kuruar mode që shërben e cila aksesohet e gjitha online. Vend i preferuar për të gjithë ata që duan të kenë një përvojë luksoze gjatë blerjes së veshjes së tyre të ëndrrave, nga mendje të talentuara dhe shumë kreative ndërkombëtare.

Frobolous përpiqet të jetë një stacion me një ndalesë për ndjekësit e saj, duke ofruar edhe shërbime të tjera, të tilla si të kesh një stilist "në terren" dhe mundësinë për të krijuar veshje me një nga stilistët e tyre.

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?

Çfarë ndodhi para pak ditësh në Pallatin e Brigadave?