Celebrity Style

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse në dimër

Shkruar nga Anabel

16 Nëntor 2023

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
Getty Images

Margot Robbie u shfaq rrëzëllitëse në premierën e filmit “Saltburn”, e veshur me një korse të zezë dhe një fund të gjatë, të krijuara nga Schiaparelli.

Ajo tërhoqi vëmendjen e të gjithëve dhe me thënë të drejtën, duket një yll.

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
Getty

Nisur nga veshja e saj, ne kemi përzgjedhur disa mënyra kombinimi, që të të bindim se një korse mund të vishet edhe në dimër dhe të duket nam.

Me pantallona serioze (dhe një pallto)

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
hotstufflilangel/ Pinterest

Me xhinse të gjera dhe një pallto lëkure të gjatë

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
Instagram

Me një fustan-xhaketë

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
Instagram

Me një palë xhinse dhe xhaketë

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
isajean123/ Pinterest

Me një fund tenisi dhe xhaketë vishnje

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
streetstylisuk/ Pinterest

Me xhinse dhe një bluzë transparente

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
itsluci09/ Pinterest

Me pantallona klasike dhe një golf të shkurtër

Frymëzuar nga Margot Robbie: 7 mënyra si ta kombinosh një korse
WhoWhatWear/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: