How to wear

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto kombinime funksionojnë gjithmonë

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2023

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto

Fatmirësisht, me javët e modës në Kopenhagen, New York dhe Paris në dy muajt e fundit, jemi frymëzuar për kombinimet e dimrit dhe nuk do të lejojmë që moti i keq të na ndalojë të argëtohemi me veshjet. Ja disa kombinime të çizmeve dhe pantallonave që duken gjithmonë mirë.

Gjysmë-çizme + pantallona të gjata deri te kyçi i këmbës

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto

Çizme në gjatësi mesatare + pantallona të futura brenda tyre

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto

Çizme poshtë gjurit + pantallona të ngushta

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto

Çizme cowboy + pantallona xhins me prerje të drejtë

Jo të gjitha çizmet dhe pantallonat shkojnë, por këto