Anabel Picks

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të çantave për dimër

Shkruar nga Anabel

15 Nëntor 2023

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Teksa bota e modës vazhdimisht na josh me një sërë stilesh, ka diçka veçanërisht magjepsëse te çantat. Përsa i përket blerjeve, ato janë një zgjedhje e besueshme dhe e qëndrueshme.

Pasi debutuan në pasarela në shkurt, shtatë prej tyre ranë në sy. Bëhet fjalë për çantat që kanë fuqinë të shndërrojë pamjen tuaj.

Nga teksturat te siluetat e ngjyrat, shihni në vijim tendencat e çantave për dimër 2023/2024:

Kamosh

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Material me push

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Prerjet me majë

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Të rrumbullakosura mirë

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Thekët si detaj

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Kuletat e mëdha

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të

Print krokodili

Njihuni me 7 tendencat më të rëndësishme të