Flokët

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9 modele flokësh

Shkruar nga Anabel

14 Nëntor 2023

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

Të kesh flokë të shkurtër është një zgjedhje e guximshme, por ka shumë gjëra që duhen marrë parasysh përpara se të shkoni t’i prisni: cilin model të zgjidhni? Si të kujdeseni për to? Çfarë ngjyre duhet të “përqafoni” për ta bërë prerjen edhe më të guximshme?

Nico Roccatani, drejtori i një prej salloneve më të njohura në Romë, tregon disa sekrete të vogla. Ndër prerjet më të mira të shkurtra për sezonin vjeshtë/dimër: pixie e përjetshme që përsëritet në trende çdo vit për një joshje sensuale. Prerja e guximshme Bixie është gjithashtu e mahnitshme, një përzierje interesante midis bob dhe pixie, e parë edhe në shfaqjet e modës.

Sa i përket ngjyrave, tendenca është ajo e nuancave njëngjyrëshe, kjo për shkak të vështirësisë që floku i shkurtër na kufizon pak që të eksperimentojmë.

Bionde, kafe dhe bakër janë disa nuanca uniforme dhe të bukura që sugjerohen për të gjitha gocat që duan një pamje të guximshme gjatë temperaturave të ulëta. Ja nëntë modelet që janë marrë direkt nga sfilatat e modës:

#1

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#2

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#3

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#4

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#5

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#6

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#7

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#8

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

#9

Për gocat që duan pamje të guximshme në dimër: Ja 9

Burimi: Elle