Moda

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në zyrë

Shkruar nga Anabel

13 Nëntor 2023

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
Instagram

E ke parasysh që çdo zyrë ka një gocë që vishet yll? Ne mendojmë se duhet të jesh ti (nëse je, çoji kombinimet në një tjetër nivel) dhe të tregojmë disa sugjerime:

Xhinse, pulovër dhe pallto

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
thegraydetails/ Pinterest

Pulovër dhe pantallona të gjera

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
noblystreet/ Pinterest

Pantallona të gjera, bluzë dhe pardesy

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
ifedorchak/ Pinterest

Fund dhe pulovër

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
melle_di_/ Pinterest

Kostum dhe pallto

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
rockxong/ Pinterest

Pantallona prej lëkure, pulovër dhe pallto

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
classically_cait/ Pinterest

Fund saten dhe bluzë

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
gigipiphats/ Pinterest

Fustan i zi, xhaketë dhe çizme të gjata

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
dreamdreamy2/ Pinterest

Fund i gjatë dhe bluzë unike

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
Pinterest

Pantallona të gjera dhe këmishë

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
girlsharestipsofficial/ Pinterest

Xhinse dhe golf

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
thehappyhideout/ Pinterest

Pantallona të gjera, këmishë, pulovër pa mëngë

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
smyzr_/ Pinterest

Fund i gjatë dhe pulovër

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
WhoWhatWear/ Pinterest

Fund-xhaketë dhe çizme të gjata

Me siguri, me këto kombinime do jesh goca e veshur më bukur në
Instagram

Artikuj të sugjeruar: