Celebrity

Taylor Swift dhe Travis Kelce janë çift dhe s’e kanë problem t’ia tregojnë botës!

Shkruar nga Anabel

12 Nëntor 2023

Taylor Swift dhe Travis Kelce janë çift dhe s’e kanë
 
Taylor Swift dhe Travis Kelce duket se janë në një marrëdhënie! Ai shkoi ta takonte në Buenos Aires, Argjentinë (përkufizimi i: Nëse do, e bën) dhe shkëmbyen një puthje pasionante.

Taylor Swift dhe Travis Kelce janë çift dhe s’e kanë

Taylor Swift dhe Travis Kelce janë çift dhe s’e kanë
 
Kelce, i cili po shihte koncertin e Tay, së bashku me babin e këngëtares, po e priste atë në backstage dhe atje shkëmbyen puthjen e parë publike, si për t’i thënë botës: “Po, jemi bashkë!”.

Taylor Swift dhe Travis Kelce janë çift dhe s’e kanë
 
Ajo la skenën, vrapoi drejt atij, i cili e shihte i mrekulluar dhe me një buzëqeshje të madhe në fytyrë dhe u përqafuan dhe u puthën, ndërkohë që turma thjesht s’e mbajti dot veten.

Tay dhe Travis, prej disa kohësh po dalin bashkë dhe njerëzit po i adhurojnë si çift. Ata janë shfaqur në disa takime, të lumtur krah njëri-tjetrit dhe sipas burimeve, ndihen shumë mirë në këtë romancë të re.

Pra, Taylor tanimë ka një të dashur të ri dhe e ndiejmë që albumi i radhës do jetë zjarr!

Artikuj të sugjeruar: