Moda

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim

Shkruar nga Anabel

7 Nëntor 2023

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
@WhoWhatWear/ Pinterest

Që të dukesh një yll për çdo ditë të vjeshtës dhe dimrit, të duhen vetëm 6 veshje.

Fustan i trashë

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @SYLVIEMUS_

Pulovër e trashë

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @ALEXISFOREMAN

Xhaketë

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @JEN_WONDERS

Xhinse

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @LINDATOL_

Triko

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @MONIKH

Kostum

Këto veshje janë kryefjala e muajve në vijim
PHOTO: @NATASHANDLOVU

Artikuj të sugjeruar: