Flokët

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të kërkuarat gjatë vitit 2024

Shkruar nga Anabel

6 Nëntor 2023

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

Siç ka thënë dikur Coco Chanel: "Një grua që ndryshon flokët është gati të ndryshojë jetën e saj.” Sidomos në fillim të sezonit të dimrit, moti i ftohtë dhe ditët e shkurtra ku errësohet edhe më shpejt kërkojnë një ndryshim të madh në pamjen e jashtme.

Me fjalë të tjera? Motoja e dimrit 2024 është: "Stinë e re, flokë të rinj".

Krahas nuancave brune, gama e ngjyrës bionde dhe asaj gështenjë do të jenë dominuese në ngjyrat e flokëve për sezonin e ri.

Nëse keni nevojë për pakëz frymëzim, përpara se t’i drejtoheni sallonit të bukurisë dhe parukieres suaj të besuar, ja tetë ngjyrat dimërore për flokët tuaj që tashmë kanë marrë miratimin edhe të VIP-ave.

#1 Cowgirl Copper (miks i nuancave si kafe, bakër dhe portokalli)

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
 
#2  Çokollatë e ngrohtë

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#3 Platin me fije blu të ftohta

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#4 Bionde e guximshme

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#5 Kafe “espresso”

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#6 Nuancë karamel e ndezur

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#7 Cherry cola (një nuancë ku ndërthuret ngjyra e kuqe e thellë dhe ngjyra kafe çokollatë)

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

#8 Bionde në ekstrem

8 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të

Burimi: Bustle