Arkitektura

Jemi në sezonin e Akrepit, ndaj është koha të frymëzoheni nga VIP-at Akrep për arredimin e shtëpisë

Shkruar nga Anabel

2 Nëntor 2023

Jemi në sezonin e Akrepit, ndaj është koha të

Çdo shenjë e horoskopit ka pjesën e vet të stereotipeve. Pas sezonit të Peshores, ja ku vjen radha e Akrepit. Të lindur me aftësinë për të mbijetuar në mjedise ekstreme, ata mund ta kthejnë çdo gjë që u jepet në ar sepse kanë fokus dhe vendosmëri për çdo projekt që marrin përsipër.

Shkurt, Akrepët janë kokëfortë! Kjo edhe kur vjen puna te përzgjedhja e arredimit të duhur për shtëpinë dhe kur propozimet nga vijnë nga personazhet e famshëm, ndoshta orientimi bëhet më i lehtë.

Nëse keni nevojë për pakëz frymëzim shtesë, ja disa ide të lezetshme nga VIP-at që kanë hapur derën e shtëpisë për Architectural Digest.

- Një dhomë si disko

- Për qetësinë mendore, unaza bakri, kristale e gurë ametist

- Detajet që bëjnë diferencën

- Fillojeni nga e para

- Zgjidhni ngjyra të forta

- Jepini prioritet privatësisë

- Një hapësirë e dedikuar për mirëqenien mendore dhe fizike