Lëkura

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin

Shkruar nga Anabel

26 Tetor 2023

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@no_name_just_shy/ Pinterest

Siç e kemi zakon që t’i gjejmë ide për tatuazhe çdo shenje, ja ku i keni sugjerimet për shenjën e Akrepit:

Një zemër e krijuar me simbolin tënd

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@milian101jd/ Pinterest

Një akrep i kuq

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@charlottahummel/ Pinterest

Simboli i horoskopit

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@fabienvdhaar/ Pinterest
Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@spirithandbook/ Pinterest

Konstalacion

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@redbubble/ Pinterest
Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@glaminati/ Pinterest

Një akrep pak më i errët

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@bodyartifact/ Pinterest

"Scorpio"

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@ideasdonuts/ Pinterest

Një Akrep që e ka helmin trëndafil

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@ideasdonuts/ Pinterest

Një Akrep unik

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
Instagram

Një miks mes Akrepit dhe një vajze? Po!

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@astrotattoos/ Pinterest

Akrep minimalist

Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@ideasdonuts/ Pinterest
Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
@kelleyandrea84/ Pinterest
Mendojmë se kemi gjetur tatuazhet ideale për Akrepin
Instagram

Artikuj të sugjeruar: