Celebrity

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj

Shkruar nga Anabel

24 Tetor 2023

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj

Paris Hilton u ktheu përgjigje njerëzve që e tallën në internet për përmasat e kokës së djalit të saj, Phoenix. Sado jo normale të duket, njerëzit u tallën me një bebe dhe Paris u detyrua të reagonte.

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj

Mes shumë komenteve, pati edhe nga ato që e mbrojtën nënën e re. Paris komentoi, duke u shprehur: “Ka ca njerëz të sëmurë në këtë botë. Engjëlli im gëzon shëndet të plotë. E sigurisht që do të bëhet mjek, ka një tru të madh”.

Hilton publikoi edhe një deklaratë në Instagram, ku u shpreh: “Jetesa në vëmendjen e publikut i bën komentet të pashmangshme, por të merren me fëmijën tim, ose me të kujtdo tjetër, është e papranueshme. Kjo më lëndon më shumë seç mund ta përshkruaj”, shkroi ajo.

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj
 
Më pas shtoi: “Kam punuar shumë që të kultivoj një ambient që ka dashuri, respekt dhe pranim dhe pres të njëjtën gjë në këmbim”.
 
Paris vijoi: “Phoenix është bota ime dhe është bekimi më i madh në jetën time. Çdo ditë me të më kujton se cilat gjëra kanë vërtet rëndësi”, duke shtuar se shpreson që njerëzit ta trajtojnë njëri-tjetrin me më shumë mirësjellje dhe empati.

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj
 
Paris dhe bashkëshorti i saj, Carter Reum, u bënë prindër në janar, përmes një nëne surrogate. Ajo dhe Carter u shprehën shumë të lumtur dhe gati për të nisur një aventurë dhe përvojë të re me bebushin Phoenix.

Paris Hilton reagon e prekur ndaj komenteve për djalin e saj
Getty

Artikuj të sugjeruar: