Out and About

Me sa duket, i paskemi palosur çorapet: Ja mënyra e duhur

Shkruar nga Anabel

23 Tetor 2023

Me sa duket, i paskemi palosur çorapet: Ja mënyra e duhur

Nëse keni 20 sekonda kohë të lirë dhe t’i hidhni një sy videos, do të kuptoni mënyrën e duhur se si duhet t’i palosni çorapet sot e tutje. Me siguri që do t’ju “kursejmë” një dhimbje koke në pjesën e sistemimit të sirtarëve tuaj.

Një dyqan në Mbretërinë e Bashkuar ka publikuar një video përmes së cilës tregon mënyrën e duhur se si duhet t’i palosni çorapet. Duke parë shifrat, videoja duket se ka goxha interes!

@sockshopuk Organise your sock drawer using this one simple trick! This easy folding hack saves space AND keeps your socks in better condition for longer ? #socks #foldinghacks #organisingtips #foldingsocks #bemoreorganised #laundryhack ? Good With Me - Jaylon Ashaun

"Organizoni sirtarin e çorapeve duke përdorur këtë truk të thjeshtë," shkroi dyqani në një video në TikTok që ka marrë mijëra shikime.

"Ky truk i lehtë ju kursen hapësirë dhe bën që çorapet të ruhen mirë dhe për një kohë të gjatë".

Me sa duket, i paskemi palosur çorapet: Ja mënyra e duhur

Me sa duket, i paskemi palosur çorapet: Ja mënyra e duhur

Teknika tregon se ju duhet të vendosni çorapet mbi njëra-tjetrën në formë kryqi. Palosni çdo gjysmë të çorapes horizontalisht nga brenda dhe kthejini nga secila anë. Rezultati? Çorape të palosura në formë katrore.

Burimi: New York Post