Out and About

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë plastike më të mirë në botë – por pse?

Shkruar nga Anabel

21 Tetor 2023

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Cili është sekreti që të gjithë po kërkojnë të zbulojnë? Pse po vjen në Shqipëri një nga mjekët më të mirë të kirurgjisë plastike në botë? A jeni gati për të zbardhur enigmën? Për këtë jemi ne këtu.

Në datat 10 – 11 nëntor 2023, në Tiranë do të mbahet trajnimi dhe workshop “Love Cosmedical Albania”, me pjesëmarrjen e kirurgut plastik me famë ndërkombëtare, Prof. Roberto Amore si edhe ekspertizën e Dr. Ugo Panconi. Trajnimi vjen në Shqipëri nga Love Cosmedical, një kompani e nderuar italiane që revolucionon botën e mjekësisë estetike. Lexoni në vijim për më shumë detaje.

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë
Prof. Roberto Amore
Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë
Dr. Ugo Panconi

Njihuni me Prof. Roberto Amore

Një nga 10 mjekët e kirurgjisë plastike më të mirë në botë, Prof. Roberto Amore kryen trajtime me pajisje inovative dhe teknika moderne. Ai është anëtar i shoqërive shkencore si Akademia Europiane e Kirurgjisë Plastike të Fytyrës, Shoqëria Italiane e Mjekësisë së Kirurgjisë Estetike të Fytyrës dhe konsulent shkencor i kompanive kryesore ndërkombëtare në fushën mjeko-estetike (Love Cosmedical).

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Ekspertiza e tij përfshin trajtime si:

– Trajtime estetike : mesoterapi, kirurgji dermatologjike, intralipoterapi.
– Trajtime kirurgjikale : liposkulpturë, lipofillim, abdominoplastikë, lifting i kofshëve, ngritje krahësh, ngritje të vitheve, zmadhim të gjirit, kirurgji e gjirit, kirurgji gjenitare.
– Trajtime mjeko-estetike për fytyrën: biorevitalizim, filler, botox, peeling, kirurgji dermatologjike.
– Trajtime kirurgjikale të fytyrës: otoplastikë, mbjellje e flokëve, blefaroplastikë, rinoplastikë, proteza fytyre, lifting.

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Love Cosmedical: Ku inovacioni takohet me përsosmërinë

E pranishme në mbi 40 vende, Love Cosmedical është një kompani italiane e cila operon në fushën kozmetike, profesionale mjekësore, duke transformuar produktet dhe teknikat ekzistuese në fushën e mjekësisë estetike. Gama e gjerë e produkteve të tyre përfshin gjithçka, nga trajtimet e fytyrës tek trajtimet e trupit. Qëllimi i Love Cosmedical është të zhvillojë produkte unike, cilësore, jo vetëm efektive, por edhe të përballueshme për të gjithë.

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Vjen në Shqipëri një nga 10 mjekët e kirurgjisë

Më shumë për “Love Cosmedical Albania”

Nga trajtimet e fytyrës që përfshijnë biorevitalizues dhe peeling deri tek trajtimet e trupit që synojnë yndyrën e lokalizuar dhe celulitin, ju do të keni mundësinë të thelloni njohuritë mbi teknikat dhe procedurat më të fundit.

Për profesionistët e mjekësisë – si kirurgët, dentistët, dermatologët, estetistët dhe specialistët e ortopedisë – që kërkojnë të qëndrojnë një hap para në fushën e mjekësisë estetike e cila është gjithmonë në zhvillim të shpejtë, “Love Cosmedical Albania" ofron një mundësi unike. Pjesëmarrësit jo vetëm që do të fitojnë njohuri nga ekspertë të shquar, por gjithashtu do të kenë mundësinë të lidhen me kolegët dhe ekspertët e industrisë. Përpos tyre, kushdo që është i apasionuar pas kujdesit të lëkurës dhe trupit dhe është gjithmonë në kërkim të trajtimeve më efektive, ky trajnim dhe workshop i vjen në ndihmë.

Ç’prisni ende?

Shfrytëzojeni mundësinë për të qenë pjesë e këtij eventi prestigjioz. Për detajet e regjistrimit dhe pyetjet, vizitoni këtë faqe ose kontaktoni me ekipin e tyre të dedikuar. Shënoni në kalendar datat 10 dhe 11 nëntor!