Style Tips

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një ngjyrë

Shkruar nga Anabel

18 Tetor 2023

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

Klasike të përjetshme, por me forma ikonike që rikthejnë nostalgjinë e viteve 2000.

Çantat e sezonit të dimrit kanë kryefjalë dy elementë: materialin e lëkurës dhe ngjyrën e zezë. Magjepsja fillon te format e veçanta apo detajet si thekët dhe zinxhirët për t’i dhënë atë “prekjen” moderne çantave të momentit.

Në këtë listë me propozime, janë zgjedhur çantat IN dimërore ku ju mund të investoni këtë sezon. Të gjitha variantet janë black sepse siç thonë edhe stilistët: E zeza është e përjetshme!

Nëse jeni gati për ta personalizuar stilin tuaj, pra të luani si me ngjyrat, por edhe me format, ja një listë me çanta që ju duhen gocave për një pamje stylish gjatë dimrit.

#1 Prada

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

#2 Chanel

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

#3 Fendi

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

#4 Miu Miu

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

#5 Bottega Veneta

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

#6 Louis Vuitton

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#7 Hermès

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#8  Saint Laurent

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#9 Valentino

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#10 Givenchy

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#11 Burberry

10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një
#12 Michael Kors
 10+ çantat yll të dimrit janë të gjitha në një

Burimi: Marie Claire