Celebrity Style

Me fustan saten dhe geta rrjetë, Victoria Beckham duket WOW!

Shkruar nga Anabel

15 Tetor 2023

Me fustan saten dhe geta rrjetë, Victoria Beckham duket WOW!
TheImageDirect.com

David dhe Victoria Beckham janë çifti më i komentuar i momentit, sidomos pas dokumentarit “Beckham” në Netfix. Ata, duket se ende po e shijojnë dashurinë e tyre dhe janë fotografuar në një date romantik në New York.

Me fustan saten dhe geta rrjetë, Victoria Beckham duket WOW!
TheImageDirect.com

Victoria, a.k.a Posh Spice, u shfaq rrëzëllitëse me një fustan të kuq saten, të cilin e kombinoi me një palë geta rrjetë, duke na dhënë edhe një ide për takimin e radhës. ;)

Me fustan saten dhe geta rrjetë, Victoria Beckham duket WOW!
TheImageDirect.com

Ndërsa legjenda e futbollit veshi një kostum një ngjyrë blu të errët, një bluzë dhe atlete të bardha.

Me fustan saten dhe geta rrjetë, Victoria Beckham duket WOW!
TheImageDirect.com

Qartazi, 'posh' nuk është thjesht një nofkë, është stil jetese.

Artikuj të sugjeruar: