Style Tips

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

Shkruar nga Anabel

11 Tetor 2023

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

Ka disa tendenca të modës nga koleksionet vjeshtë/dimër që premtojnë se do bëjnë “namin” për sa i takon stilit të vajzave!

Këtë herë, fokusi do të jetë te një prej aksesorëve më të preferuar që është çanta! Shumë nga trendet vijnë direkt nga pasarelat dhe modelet që do të dominojnë stilin tuaj gjatë vjeshtës janë gjashtë.

Çantat e dorës me lëkurë krokodili apo ato elegante dhe me strukturë moderne janë vetëm dy nga prurjet që duhet t’i keni në dollapin tuaj nëse doni të kompletoni me stil tërësinë e look-ut.

Versionet e tjera të çantave të dorës oversize, si edhe ato me ngjyra do të dominojnë pamjen e çdo vajze.

Këto gjashtë modele çantash janë këtu për të ndryshuar totalisht kombinimin tënd!

# Lëkurë krokodili

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

# Elegante dhe me formë të strukturuar

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

# Modele oversize

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

# Stina e ngjyrave

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

# Kuleta dhe çanta lëkure me shkëlqim

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

# Të buta për t’u prekur

6 çantat e dorës që do i shihni kudo gjatë vjeshtës

Burimi: Who What Wear