Celebrity

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i jashtëzakonshëm i Victoria Beckham

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2023

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

Teksa të gjithë po flasin për dokumentarin mbi David Beckham në Netflix, ka diçka të patjetërsueshme mes çiftit të famshëm Victoria dhe David Beckham: stili i tyre.

Ikona e modës, zotëron një koleksion fantastik unazash fejese, afro 15 të tilla që janë treguar në 24 vitet e martesës së saj me yllin e futbollit, David Beckham.

Kur futbollisti anglez i propozoi ish-anëtares të grupit Spice Girl në vitin 1998, ai e bëri këtë me një diamant të prerë në një rreth floriri.

Pas dasmës së çiftit në Irlandë më 4 korrik 1999, Victoria zgjodhi një unazë platini në gishtin e katërt të dorës së majtë, ndërsa ai guri i diamantit të prerë mbetet pjesa më e çmuar në koleksionin e saj. Si adhuruese e gurëve të çmuar nga diamanti tek rubini, smeraldi apo safiri, unazat që shkëlqyen ndër vite në dorën e ikonës së modës janë kaq të shumta.

Por, 15 më të bukurat dhe më të çmuarat e koleksionit ne i kemi veçuar për ju:

#1 Diamanti me prerje markeze

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#2 Marka e përjetësisë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#3 Diamant smerald me prerje

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#4 Diamant në nuancë shampanjë rozë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#5 Diamant në formë dardhe i prerë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#6 Diamant i verdhë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#7 Smerald i prerë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#8 Një tjetër smerald i prerë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#9 Unazë me gurë rubin e rrethuar me diamante

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#10  Shkëlqim safiri

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#11 Diamant rozë me prerje ovale

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#12 Diamant me prerje të rrumbullakët

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#13 Guri i hënës së plotë

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#14 Diamant me prerje katrore

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

#15 Diamant i verdhë me prerje katrore

24 vite martesë dhe 15 unaza fejese- Ja koleksioni i

Burimi: Vogue