Sex

Për një super seks oral: 4 gjëra që duhet t’i dini

Shkruar nga Anabel

6 Tetor 2023

Për një super seks oral: 4 gjëra që duhet t’i dini

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet seksuale, seksi oral është mjaft i rëndësishëm. Megjithatë, për të arritur kënaqësinë maksimale, mos i neglizhoni këto 4 hile:
 
Seksi oral "i padukshëm", rrit kënaqësinë

Shumë gra ankohen se nuk përqendrohen dot mendërisht teksa bëjnë ose iu bëjnë seks oral. Fikni dritat! Kështu, nuk do ta shihni njëritjetrin dhe do të keni më pak arsye për t’u shpërqendruar. 

Hileja e thellësisë

Ja cila është këshilla që do t’i shtojë atij kënaqësinë: vendos majën e gjuhës në pjesën e sipërme të gojës, afër qiellzës. Më pas fute penisin në pjesën poshtë gjuhës. 

Testikujt duan t'i bashkohen festës

Meshkujt ankohen se partneret e tyre gjatë seksit oral i injorojnë testikujt. Ndaj, ndërkohë që duart tuaja merren me penisin, thithni lehtësisht njërin nga testikujt e më pas tjetrin. 

Zona e nxehtë!

Zona në majën e penisit është pjesa më e ndjeshme. Vendos majën e gjuhën në këtë pjesë dhe ushtro presion. Është një zonë mjaft specifike, për të cilën as ai vetë nuk e di që mund të sjellë shumë kënaqësi. 

Artikuj të sugjeruar: