Instagramming

Elvis Pupa ironizon Albano Bogdon

Shkruar nga Anabel

4 Tetor 2023

Elvis Pupa ironizon Albano Bogdon

Elvis Pupa reagoi në Instagram në lidhje me debatin e fundit në rrjet përsa i përket deklaratës së Albano Bogdos për Beatrix dhe Alban Ramosaj.

Siç mund ta keni lexuar, Albano iu përgjigj komenteve kritikuese në rrjet duke thënë:

“Na ka bekuar Zoti me 3 gjëra jashtëzakonisht të vyera si komb.
1. Lirinë e fjalës
2. Lirinë e mendimit dhe ndërgjegjes
3. Kryqëzimin publik nëse përdor një nga dy të parat”.

Nisur nga deklarata e tij, Elvis Pupa, në një video në Instagram, ironizoi:

“Liria e fjalës tregon emancipimin e një kombi. Mënyra se si një individ e përdor lirinë e fjalës, tregon karakterin e atij individi.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvis Pupa (@elvispupa)

Në programin e tij të ri në Vizion Plus, “Albano Show”, aktori komik u shpreh: “Ai e di ti kush është Alban Ramosaj? [Alban Ramosaj] është ai tipi që i q** motrën Donaldi në ‘Big Brother’” duke ndezur shumë kritika në rrjet.