Celebrity

Doja Cat ironizon familjen Kardashian për operacionet plastike o.O

Shkruar nga Anabel

25 Shtator 2023

Doja Cat ironizon familjen Kardashian për operacionet plastike o.O

Mesa duket, Doja Cat ka nisur disa thumbime të njëanshme kundrejt familjes Kardashian për operacionet plastike.

Në këngën e saj "W-t Vagina”, ajo këndon: “Më thuaj pse kjo grua e vjetër po ecën sikur ka një shkop në b*thë/ Dhe një fytyrë të bukur, plasike, si Kardashian.”

Ndonëse disa njerëz në rrjete sociale e pëlqyen krahasimin e Doja Cat, të tjerë nuk qenë dakord me të.

Doja Cat ironizon familjen Kardashian për operacionet plastike o.O

“Dua të them që Kardashian janë sinonimi i kirurgjisë estetike në kulturën pop. Është thjesht një referencë jo aq e thellë,” shkroi një fans në Reddit.

Një tjetër shtoi, "Unë mendoj se është më shumë një koment negativ." “Doja është gjithashtu ‘plastikë e gjallë’, prandaj nuk e kuptoj,” ironizoi një tjetër.

Kjo periudhë nuk qenka aspak paqësore për Doja-n.