Sex

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione seksi

Shkruar nga Anabel

20 Shtator 2023

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Nëse i keni provuar thuajse të gjitha pozicionet e seksit, por jeni në kërkim të një stili të ri, provokues dhe që çon drejt një orgazme fantastike, ju nuk jeni vetëm.

Në një sondazh të fundit nga një markë që shet lodra dhe lubrifikantë seksi, 48% e njerëzve pranuan se kishin dëshirë të provonin gjëra të reja në dhomën e gjumit. Shijimi i videove të seksit në çift ishte një nga alternativat dominuese.

Por, ka edhe të tjera! Për të marrë kënaqësi maksimale në shtrat provoni pozicione të reja, lubrifikantë të rinj që e çojnë kënaqësinë në një tjetër dimension si edhe vibratorë, prezervativë që nuk i keni provuar më parë.

Nëse doni që orgazma juaj e radhës të jetë shpërthyese, hidhini një sy këtyre tetë pozicioneve të seksit që garantojnë kënaqësi absolute në dhomën e gjumit:

Pozicioni i divanit 

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicioni i aeroplanit

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicion si përqafimi i ariut

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicioni i pasqyrës

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicioni i pikës pelvike (zona e legenit)

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicioni Yin & Yang

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Pozicionet me fat të seksit

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Paraloja dhe rolet në seks 

Për një orgazëm të paharruar, provoni këto 8 pozicione

Burimi: Marie Claire