Celebrity Style

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së Modës në New York

Shkruar nga Anabel

19 Shtator 2023

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Ngjarjet e rëndësishme të modës bëjnë bashkë shumë personazhe të rëndësishëm, jo me interes direkt vetëm tek koleksionet e reja, tendencat apo pasarelat, por edhe si pjesëmarrës me statusin VIP që ulen në rreshtin e parë të sfilatave për të “rrëmbyer” vëmendjen e bliceve të paparacëve dhe fotografëve profesionistë.

Ja ku janë disa foto të papublikuara të yjeve që morën pjesë në eventin e madh të Javës së Modës në New York:

Pamela Anderson

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Sarah Jessica Parker

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Janet Jackson

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Mary J. Blige

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Avril Lavigne

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Kesha

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

J. Balvin

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Winnie Harlow

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Blake Lively

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Emily Ratajkowski

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Teyana Taylor

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

H.E.R.

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Camila Mendes

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Ellen Pompeo

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Laura Dern

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Anitta

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Vanessa Hudgens

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Julia Fox

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Nicky Hilton

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Daren Barnet

15+ foto të papublikuara të VIP-ave gjatë Javës së

Burimi: Harper’s Bazaar