Moda

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*

Shkruar nga Anabel

19 Shtator 2023

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
@bhmfblog/ Pinterest

 
Vjeshta sjell kombinime të thjeshta dhe elegante, të cilat të bëjnë të ndihesh rehat dhe të dukesh një yll. Një prej këtyre kombinimeve është padyshim ai i çizmeve dhe xhinseve, ndaj mos i humb sugjerimet tona për një vjeshtë stylish.

Pulovër, xhinse, çizme kauboj

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @ALICEZIELASKO

Xhinse, xhaketë dhe çizme me qafë të shkurtër

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @KRISTINCABAT

Xhinse të bardha dhe kambale

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @_JESSICASKYE

Xhinse, xhaketë lëkure dhe çizme me majë

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @ANIYAHMORINIA

Pulovër shumëngjyrëshe, xhinse dhe kambale

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @LUCYWILLIAMS02

Golf i ngushtë, xhinse dhe çizme kauboj

Çizme + xhinse = kombinimi perfekt për vjeshtën *.*
PHOTO: @ANDI_MUN

Artikuj të sugjeruar: