Kinema & TV

For a surprising reason, why would Daniel Craig not be in the "James Bond" saga?

Shkruar nga Anabel

19 Shtator 2023

For a surprising reason, why would Daniel Craig not be in the "James
Shutterstock


When we say "James Bond" or "Agent 007" we immediately remember Daniel Craig, with his suits and elegance. But you should know that initially, Daniel almost lost his role in the famous saga, because the director Martin Campbell was afraid that the actor "wasn't sexy enough".


“Ai ishte vërtet aktor fantastik, nuk kishim dyshime për këtë”, tha Campbell për Daily Express. “Por Sean Connery, Roger Moore dhe Pierce Brosnan ishin ‘Bond-ët’ tradicionalë. Të gjithë djem të pashëm, seksi, tërheqës për gratë, ndërsa Daniel, dukshëm, ishte më i fortë dhe i vrazhdë”. Sipas Campbell, Craig nuk ishte burri seksi që jemi mësuar zakonisht të shohim, por gjithsesi, pavarësisht dyshimeve të tij, sërish e përzgjodhi në rolin e “Agjentit 007”, pasi e dinte se Daniel ishte i destinuar të luante rolin e James Bond.

For a surprising reason, why would Daniel Craig not be in the "James
Shutterstock


 
The director called the casting process "very democratic" and said that Craig "stole" the role from 8 contenders, including Henry Cavill himself.
 
After Craig's first debut as James Bond in "Casino Royale" (2006), he appeared in "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012), "Spectre" (2015) and "No Time to Die ” (2021)-