Celebrity Style

10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në mënyrën më të bukur të mundshme

Shkruar nga Anabel

18 Shtator 2023

10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në

Aktorja britaniko-amerikane, e cila është shtatzënë për herë të dytë me të dashurin e saj, zbuloi me krenari barkun e rrumbullakosur gjatë parakalimit në tapetin e kuq të eventit Vogue World 2023. Por, jo vetëm Sienna Miller, edhe të tjera vajza të famshme e kanë shkelur tapetin e kuq të evente të rëndësishme gjatë pritjes së ëmbël.

Rihanna me një fustan të gjatë të bardhë, aktorja Jennifer Lawrence me një stil të sofistikuar të markës Dior dhe plot personazhe të tjerë kanë parakaluar shtatzënë në tapetin e kuq, por së fundmi një trend i ri është përhapur: Gratë e njohura kanë guxuar edhe më shumë, duke e zbuluar plotësisht barkun e shtatzënisë si një formë për t’i prezantuar botës pritjen e ëmbël.

Ja pamjet më të bukura dhe më të veçanta ndër vite të personazheve VIP shtatzëna në tapetin e kuq:  

10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Sienna Miller
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Rihanna
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Angelina Jolie
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Kim Kardashian
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Beyonce
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Blake Lively
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Keira Knightley
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Jodie Turner-Smith
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Jennifer Lawrence
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Kerry Washington
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Ciara
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Cardi B
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Sophie Turner
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Chrissy Teigen
10+ yje që u shfaqën shtatzënë në tapetin e kuq në
Michelle Williams

Burimi: Harper’s Bazaar