Original

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’: Përgjigjet e çunave shqiptarë janë LOT

Shkruar nga Anabel

16 Shtator 2023

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

Sipas një trendi të ri të TikTok, burrat mendojnë për Perandorinë Romake gjatë gjithë kohës. Po, e çuditshme!

Në rrjete sociale, gocat pyesin partnerët ose miqtë e tyre nëse mendojnë për Perandorinë Romake dhe ata thonë “shpesh”, “disa herë në javë”, “zakonisht” etj. Çfarë i bën edhe më të çuditshme përgjigjet, është se burrat në këto video janë seriozë dhe përpiqen t'i mbrojnë përgjigjet e tyre si krejtësisht normale kur partneret habiten.

Hashtagu #RomanEmpire aktualisht ka miliona shikime. Sigurisht, qytetërimi i lashtë ka pasur një ndikim të madh në shoqërinë tonë moderne dhe ka shumë gjëra që mund të mësojmë prej romakëve, por ende duket e çuditshme që njerëzit mendojnë për Perandorinë Romake gjatë përditshmërisë.

Arsyeja? Nuk dihet. Disa thonë se ata mund të gënjejnë; të tjerë thonë se mund të jenë duke bërë shaka; ka mendime që ndoshta e mendojnë vërtet. Sidoqoftë, kjo mbetet mister.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Entertainment (@anabel.entertainment)

Në Instagram, u kërkuam ndjekëseve që ta bënin trendin me partnerët/miqtë dhe ja përgjigjet:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’:

‘A mendon ndonjëherë për Perandorinë Romake?’: